Glasvine

Spanien ØKOLOGISK

Catanga Arién Sauvignon Blanc
Vinens druesammensætning er 20 % Sauvignon Blanc og 80 % Airén, som er en hvidvinsdrue der udelukkende  bliver dyrket i La Mancha. Catanga Airén/Sauvignon Blanc har en lys gylden farve med et let grønligt skær. Bouqueten er frisk og elegant med citrus og hvide frugter i front. Den er frugtrig med en lang og behagelig eftersmag.

pr.glas    39.-   pr.flaske    195.-

Chile HUSETS VIN

Carta Vieja Chardonnay
På de marker hvor Carta Vieja har plantet Chardonnay, giver druesorten en righed på aroma og en intens smag. De bedste Chardonnay-vine får efter endt gæring en fadlagning på nye egetræsfade, hvor de udvikler sødme og vanillearomaer, samt en blød og afrundet struktur.

pr.glas    46.-   pr.flaske    229.-

USA Californien Chardonnay

Whinfield Estate Chardonnay
Whinfield Estate er en moderne Californisk Chardonnay. Her fremhæves friskheden, dog uden at gå på kompromis med blødheden som ligeledes kendetegner Chardonnay. Whinfield Estate Chardonnay er medium fyldig, rig på aroma fra citrus frugter, grønne æbler og pærer, med et strejf af melon og vanilje i eftersmagen.

pr.glas    59.-   pr.flaske    289.-

Tyskland Mosel, Riesling

Schiffmann-Junk Riesling QbA
En dejlig Riesling fra Mosel, Tyskland. Vinen er et hit, både som velkomstdrink og som en meget lækker og indbydende terrassevin. Meget frisk og med delikat frugtsødme. Sprød syre og mineralsk eftersmag. En frisk nydelse i sommerens sol.

pr.glas    55.-   pr.flaske    349.-

Tyskland Mittelmosel, Riesling

Brauneberger Juffer Sonnenuhr
Braunberger Juffer Sonnenuhr kabinett Trocken er en flot og lækker riesling fra Schiffmann-Junk. En lille perle, som charmer sig ind og vækker smagsløgene. En klassisk tysk Riesling med en behagelig frisk og intens bouquet og frugtrig lang og behagelig eftersmag.

pr.glas    75.-   pr.flaske    375.-

Spanien Rosé ØKOLOGISK

Catanga Rosado
Catanga Rosado Tempranillo er frembragt udelukkende på økologisk certificerede Tempranillodruer, dyrket i området La Mancha. Druerne bliver håndplukket. Bouqueten er frisk med noter af vilde bær og modne jordbær. Den er tør, frugtrig og frisk med en lang og behagelig eftersmag.

pr.glas    46.-   pr.flaske    229.-

Italien Rosé

Bardolino Chiaretto Classico
En velafbalanceret rosé baseret på 55% Corvina og 35% Rodinelle og 10% Molinara. Vinen er lys rosa, med en intense frugtagtige fornemmelser. Bouquetten er kendetegnet ved duften af gule ferskner, jordbær og nuancer af viol.

pr.glas    56.-   pr.flaske    279.-

Spanien ØKOLOGISK

Catanga Tempranillo rødvin
Catanga Trempranillo er frembragt udelukkende på økologisk certificerede Tempranillo-druer, dyrket i området La Mancha. Druerne bliver håndplukket. Bouqueten er elegant og intens med frugt- og bær-aroma. Smagen er fyldig med en flot balance, bløde tanniner og behagelig lang eftersmag.,

pr.glas    39.-   pr.flaske    195.-

Italien Montepulciano Abruzzo Riserva

Tor del Colle
Vinene fra Montepulciano d’Abruzzo har i mange år stået højt på listen over danskernes foretrukne vine. Dette skyldes især den meget bløde og imødekommende smag vinene har. Bouqueten er intens og domineret af kirsebær og blåbær. Smagen er elegant og vinøs hvor knuste kirsebærsten fra fadlagringen harmonerer flot med nuancer af kirsebær, ribs og kaffe.

pr.glas    39.-   pr.flaske    195.-

Chile HUSETS VIN

Carta Vieja Cabernet Sauvignon
Denne vin har den særlige smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er særdeles blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignon drue.

pr.glas    46.-   pr.flaske    229.-

USA Californien Zinfandel

Whinfield Estate Zinfandel
Dry Creek Valley anses for at være Zinfandels højborg i Amerika. Her er varmt om dagen og køligt om natten. Whinfield Estate Zinfandel er medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.

pr.glas    59.-   pr.flaske    289.-