Rødvin

Chile - HUSETS VIN

Carta Vieja Cabernet Sauvignon
Denne vin har den særlige smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er særdeles blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignon drue.

46.-   229.-

Italien

Borgo SanLeo Sangiovese
Sangiovese er en af Italiens helt store druesorter og samtidig den mest plantede blå drue. Borgo SanLeo Sangiovese har en intens indbydende rubinrød farve og behagelig bouquet med delikate krydderier. Smagen er tør, fyldig og rigt nuanceret.

    239.-

Spanien

Verenza Tinto, Valle de la Cinca
Denne vin er fremstillet af Cabernet Sauvignon, Syrah og Tempranillo i et moderne blend. En behagelig og harmonisk dyb rød vin med alt det gode fra de tre druer i en skøn afrundet harmoni.

    249.-

Frankrig

Château des Alouettes
Farven er glødende dybrød og aromaen er kraftfuld med violette og røde frugter samt laurbær. Smagen er frugtagtig og fyldig med en særdeles velafbalanceret blød eftersmag.

    279.-

Italien

Valpolicella Zonin
Fra området i Venetoregionen nord for Verona og øst for Garda søen. Vinen har en attraktiv varm rubinrød farve, en fyldig bouquet med strejf af bitre mandler og vilde bær. Smagen er en anelse tør, men i harmonisk balance med en ren, lækker og vedvarende eftersmag.

    299.-

Frankrig, Rhône

Côtes du Rhône Rouge Jérôme Quiot
Côtes du Rhône er fra familien Quiot og er lavet på de traditionelle Rhône druer, Grenache Noir, Mourvédre og Syrah. Vinen har en dybrød farve og aromaer af solbær og brombær. Smagen er frisk, med en god og vedholdende tannin, der bliver blødere med tiden.

    369.-

Frankrig, Côtes du Ventoux

Ventoux, Domaine du Vieux Lazaret
Høsten foretages med håndkraft, og druerne udvælges omhyggeligt inden presning. Efter lagring i egetræsfade, tappes vinen og flaskelagringen kan begynde. Vinen frigives aldrig før den er drikkemoden. Det er en flot vin med en elegant smag med blødhed og lang eftersmag.

    389.-

Sydafrika

Boschendal SMV - Shiraz/Mouvédre/Viognier
Denne saftige blanding kombinerer den krydrede Shiraz, Mouvédres modne blomme- og brombærsmag og Viogniers attraktive blomsteraroma, på en smukt afbalanceret måde, der er svær at modstå. Vinen er velegnet til rødt kød, vildt og lam, og er også et godt valg til krydret mad og fyldige oste.

    449.-

USA Californien Økologisk

Parducci Zinfandel - Small lot blend
Druerne kommer fra små særligt udvalgte marker omkring Mendocino. Hvert parti druer vinificeres og lagres individuelt for at udvikle deres helt egen smags- og aromaprofil. Zinfandeldruerne fra de små partier, giver her en robust vin med en ligefrem karakter og en frodig smagsoplevelse af brombær, søde kirsebær krydret med kompleksiteten af kaffe, kakao og sort pebber.

    469.-

USA Californien

ZIG ZAG ZIN Zinfandel
Denne vin er idag et begreb i USA og er blevet en mærkevare. Mendocino Wine Co. har stor kærlighed til Zinfadel og Zig Zag Zen er ingen undtagelse. En betagende vin med mange facetter. Aromaen er stor og frugtrig med modne hindbær, cedertræ og vanillle. Den fyldige krydrede smag egner sig godt til oste og bøffer.

    489.-

Frankrig Médoc

Château La Roque de Mëdoc Cry Bourgeois
Er ”lillebror” til La Tour de By, som er en af ”Union des Grands crus de Bordeaux”. De gunstige forhold ved Girondefloden giver vinen en intens farve og modne taniner samt en perfekt sammensat og hemmelighedsfuld dybde i smagen.. 16 måneders lagring i egetræsfade  giver en kraftfuld, afrundet og krydret smag med god frugt.

    499.-

Frankrig Rhône

Gigondas I'Hallali Grand Reserva
Vinen har en smuk, dyb og intens farve i glasset og byder på kraftig aroma præget af mørke fuldmodne bær, milde krydderier og lakrids. Vinen er kraftfuld men behagelig og silkeblød i munden med stor koncentration og flot mineralitet, som tilføjer friskhed, kant og kompleksitet.

    629.-

Frankring Rhône

Châteauneuf-du-Pape Domaine du Vieux Lazaret
Alle vinene tappes på de særlige flasker med præg. Disse flasker må kun benyttes af vindyrkere i Chateauneuf-du-Pape, der tapper deres vine på ejendommen. Chateauneuf-du-Pape Rouge har en en dyb karmoisinrød farve og en aroma af modne mørke bær og krydderier. Smagen er blød og vedvarende med god fylde.

    659.-

Italien

Barolo Gioso D.O.C.G
Vinenes konge er lavet på Nebbiolo-druen, som giver mørke, tætte vine med en dyb vild duft og en smag, som forbedres og nuanceres ved års lagring. Vinen er håndplukket og gæret ved 28-30 grader i 10 dage. Den er fadlagret på små franske egefade i to år og derefter flaskelagret i et år.

    899.-

Italien

Amarone delle Valpolicella DOC Palazzo Maffei
Lavet i den gamle stil, hvor druerne lufttørres i 120 dage. Vinen produceres af første lette pres, som fadlagres og derefter modnes vinen på flaske i 24 måneder. Farven er dyb rubinrød og bougueten er en oplevelse med lakrids, tobak, krydderier og en intens varme. Vinen har en enorm blød og glat krop med en eftersmag som ingen ende vil tage.

    999.-