Glasvine

Spanien ØKOLOGISK

Catanga Arién Sauvignon Blanc
Vinens druesammensætning er 20 % Sauvignon Blanc og 80 % Airén, som er en hvidvinsdrue der udelukkende  bliver dyrket i La Mancha. Catanga Airén/Sauvignon Blanc har en lys gylden farve med et let grønligt skær. Bouqueten er frisk og elegant med citrus og hvide frugter i front. Den er frugtrig med en lang og behagelig eftersmag.

pr.glas    39.-   pr.flaske    195.-

Chile HUSETS VIN

Carta Vieja Chardonnay
På de marker hvor Carta Vieja har plantet Chardonnay, giver druesorten en righed på aroma og en intens smag. De bedste Chardonnay-vine får efter endt gæring en fadlagning på nye egetræsfade, hvor de udvikler sødme og vanillearomaer, samt en blød og afrundet struktur.

pr.glas    46.-   pr.flaske    229.-

USA Californien Chardonnay

Whinfield Estate Chardonnay
Whinfield Estate er en moderne Californisk Chardonnay. Her fremhæves friskheden, dog uden at gå på kompromis med blødheden som ligeledes kendetegner Chardonnay. Whinfield Estate Chardonnay er medium fyldig, rig på aroma fra citrus frugter, grønne æbler og pærer, med et strejf af melon og vanilje i eftersmagen.

pr.glas    59.-   pr.flaske    289.-

Tyskland Mosel, Riesling

Schiffmann-Junk Riesling QbA
En dejlig Riesling fra Mosel, Tyskland. Vinen er et hit, både som velkomstdrink og som en meget lækker og indbydende terrassevin. Meget frisk og med delikat frugtsødme. Sprød syre og mineralsk eftersmag. En frisk nydelse i sommerens sol.

pr.glas    55.-   pr.flaske    349.-

Italien

Serai Bianco - Le Morette
Denne hvidvin, fremstilles af en helt speciel blanding af hvide druesorter, der giver en fantastisk balance mellem aroma og friskhed i smagen. Vinen har en strålende, lys gylden farve, med grønne relekser og et meget friskt, men interessant samspil af blomster og frugtaromaer, der minder om grønne æbler, pærer og abrikoser. Smagen er behagelig tør, med frisk syrlighed og delikat blødhed. Serai Bianco er en perfekt ledsager til iskeretter, eller også blot som aperitif.

pr.glas    69.-   pr.flaske    339.-

Spanien Rosé ØKOLOGISK

Catanga Rosado
Catanga Rosado Tempranillo er frembragt udelukkende på økologisk certificerede Tempranillodruer, dyrket i området La Mancha. Druerne bliver håndplukket. Bouqueten er frisk med noter af vilde bær og modne jordbær. Den er tør, frugtrig og frisk med en lang og behagelig eftersmag.

pr.glas    46.-   pr.flaske    229.-

Italien Rosé

Bardolino Chiaretto Classico, Le Morette Rosé
Vinen har en lys rosa farve og en frisk smag, der er fyldig og velafbalanceret med intense frugtagtige fornemmelser. Bouquetten er kendetegnet ved duften af gule ferskner, jordbær, og nuancer af violer.. En super rosé baseret på 55% Corvina og 35% Rodinelle og 10% Molinara.

pr.glas    60.-   pr.flaske    299.-

Frankrig Rosé

Rosé dÁnjou
En super rosé vin fra Loire distrektet. Rosé d´Anjou er lys i farven, men Loire dalens unikke terroir har givet vinen en fyldig smag med ren og forfriskende bærfrugt. Rosé d´Anjou er perfekt til apéritif, salater og lette sommerretter.

pr.glas    65.-   pr.flaske    319.-

Tyskland Rosé

Geil. Spätburgunder Weissherbst Rosé
En super dejlig let drikkelig rosé. Meget velsmagende, lavet alene på rødvinsdruer, hvor druerne trykkes ganske lidt for at trykke mosten ud uden vinen tager for meget farve. Fint afstemt syreindhold og meget frisk i smagen som er elegant og harmonisk.

pr.glas    67.-   pr.flaske    329.-

Spanien ØKOLOGISK

Catanga Tempranillo rødvin
Catanga Trempranillo er frembragt udelukkende på økologisk certi cerede Tempranillo-druer, dyrket i området La Mancha. Druerne bliver hånd-plukket. Bouqueten er elegant og intens med frugt- og bær-aroma. Smagen er fyldig med en flot balance, bløde tanniner og behagelig lang eftersmag.

pr.glas    39.-   pr.flaske    195.-

Spanien La Báscula

Turret Fields
Turret Fields har fået sit navn efter kanontårnet på borgen Madax, som kan ses fra vinmarkerne. Druerne høstes fra stokke med lavt udbytte og 22% af vinen modnes på amerikansk eg inden tapning. Monastrell som er vinens basis giver det runde og bløde indtryk, mens Syrah’en tilføjer en krydret tone til smag og eftersmag.

pr.glas    56.-   pr.flaske    269.-

Chile HUSETS VIN

Carta Vieja Cabernet Sauvignon
Denne vin har den særlige smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der  ndes i Maule dalen. Vinen er særdeles blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignondrue.

pr.glas    46.-   pr.flaske    229.-

USA Californien Zinfandel

Whinfield Estate Zinfandel
Dry Creek Valley anses for at være Zinfandels højborg i Amerika. Her er varmt om dagen og køligt om natten. Whinfield Estate Zinfandel er medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.

pr.glas    59.-   pr.flaske    289.-

Frankrig, Rhône

Côtes du Rhône Rouge Jérôme Quiot
Denne Côtes du Rhône er familien Quiot er lavet på de traditionelle Rhône druer, Grenache Noir, Mourvédre og Syrah. Vinen har en dybrød farve og aromaer af solbær og brombær. Smagen er frisk, med en god og vedholdende tannin, der bliver blødere med tiden.

pr.glas    75.-   pr.flaske    369.-