Varme retter
efter stolte traditioner

Det lette
fra kl. 11 .00- 16.00 & 17.00 - 20.30
Koldrøget laks
med rygeostcreme, radise crudité & urter
155,-
Gnocchi
med hjemmelavet basilikumspesto, parmesan flager & urter
Lille 135,-
Stor 175,-
Rørt tatar
med sort hvidløgsmayo, chips og urter
185,-
Krustader
med høns i asparges
105,-


Det varme
Dansk bøf
bløde løg, spejlæg, kartofler og skysovs
220,-
Bøf Bearnaise af ribeye (200 g)
med årstidens grønt, selleripure vælg mellem pommes eller råstegte kartofler
308,-
Tilkøb:
Bearnaise 45,-
Lille salat 45,-
Helstegt kalvecuvette ad libitum (min 2 personer)
med råstegte kartofler, årstidens grønt og svampesauce
328,-

Wienerschnitzel
med “dreng”, brasekartofler, ærter & smørsovs
265,-
Kan også serveres med skysovs.
Bryggergryde
Mørbrad af gris, svampe & pølser med ramsløg i tomatpaprikasauce.
Valgfrit tilbehør: ris, råstegte kartofler eller pommes frites
lille portion: 195,-
stor portion: 215,-
Stegt flæsk
med kartofler og persillesovs
lille portion: 195,-
stor portion: 215,-
Ønsker du rødbede & sennep -så giv tjeneren besked ved bestilling.

Det søde
Gammeldags æblekage
105,-
Jordbærtærte
med mynte & pistacieknas
145,-
Pandekager
med is, knas og karamelsauce
145,-
Rådhuspandekager
med appelsinmarmelade, vanilkecreme, ristet mandler
135,-
Friturestegt camembert
med solbærsyltetøj, friteret persille og brød
105,-
3 kugler is
105,-

Børnemenu
Serveres hele dagen
Paneret rødspættefilet
med pommes frites og én dip
130,-
Bryggerens panerede og friteret kyllingestykker
med pommes og én dip
130,-
Hakkebøf med kartofler og skysovs
130,-
Fisk, kyllingestykker eller hakkebøf serveres med agurk- og gulerodsstænger
Vælg mellem remoulade, mayo eller ketchup
Stegt flæsk – junior størrelse
3 stk. flæsk med kartofler og persillesovs
125,-
Børnedessert
3 kugler is
105,-
Ring og bestil take away Søndag – Torsdag