Smørrebrød
Højt belagt med kærlighed - kærlighed til de gode råvarer
Smørrebrød
fra kl. 11.00 - 16 & 17.00 - 20.30
Vi anbefaler 2 - 3 stk. smørrebrød.
Vi bestræber os på at lave alt fra bunden.
Brødet hjælper Svalegårdens Bageri dog med.
Karry sild
Æg, syltet løg, fedtegrever, kapers & karse
112,-
Marinerede Christiansø sild med varme krydderier
Pisket crème fraiche, syltet løg, fedtegrever & kapers
112,-
“Sol over Roskilde”
Røget sild, rå rødløg, purløg, radiser, rå æggeblomme
137,-
Lun stegt sild med dildsennep
Bløde øl-løg, rå løg og urter
132,-
Paneret rødspættefilet med remoulade
Dild & brændt citron
135,-
Paneret rødspættefilet med håndpillede rejer
Mayo, dild & brændt citron
157,-
Kold røget laks med rygeostecreme med urter
Radiser, fennikelspirer
130,-
Æg & håndpillede rejer med mayo, æg, brændt citron, urter
Brændt citron, mayo, urter, på lyst brød
137,-
Stjerneskud
dampet og friteret rødspættefilet, skaldyrsdressing,
håndpillede rejer, caviart, dild & brændt citron
189,-
Kartoffel
118,-
Svampetoast med bacon
svampe a la creme, friteret persille, tomat
155,-
Bryggergårdens hønsesalat
med stegte svampe, syltet løg & bacon
127,-
Roastbeef
med remoulade, syltet og ristede løg, øl-syltede agurker & peberrod *
138,-
Tatar med rå æggeblomme
syltede løg, peberrodsmayo, kapersbær &
hjemmelavede rodfrugtchips *
165,-
Lun mørbradbøf med bløde løg i sky sovs
med rugbrød & surt
130,-
Pariserbøf med rå æggeblomme
og al tilbehør på hjemmelavet brød
175,-
Gl. ost med sky, rå rødløg, sennep og rom
125,-
Vi har glutenfrit rugbrød. Giv tjeneren besked, hvis du ønsker dit smørrebrød lavet med glutenfrit brød.
Tillæg 10 kr. pr. smørrebrød
PRØV BRYGGERGÅRDENS LILLE FROKOSTBORD
Serveres til og med 12. november
Æg & rejer m/ mayo & citron
Rødspættefilet med remo & citron
Lille hakkebøf m/ bløde løg & rødbeder
Brie med druer & kiks eller dagens kage
249,-
Tilkøb: Kryddersild 44,-
Du kan skifte brien med gl. ost – tillæg 44,-
LIDT SØDT TIL KAFFEN
Bryggerens småkager
35,-
PRØV BRYGGERGÅRDENS LILLE FROKOSTBORD (serveres også til aften)
Serveres fra 13. november
Æg & rejer m/ mayo & citron
Rødspættefilet med remo & citron
Kold røger laks med æggestand
1 Tartelet med høns i asparges
Lun leverpostej med svampe, bacon og rødbeder
Brie med druer & kiks eller ris a la mande med kirsebærsauce
285,-
Tilkøb: Kryddersild 44,-
Du kan skifte brien med gl. ost – tillæg 44,-