Hold din fest i en af byens ældste kældre

Book spisestuen eller kælderen

Vi har både vores hyggelige kælder med op til 40 pladser og vores ”spisestue” med op til 20 pladser.

Kælderen er fyldt med historie. Der har oprindeligt været tappet øl dengang der var bryggeri. Nu kan du holde din fest under det vælvede loft. Der er en lille bar i kælderen med mulighed for fadøl ad libitum. I kælderen findes også toiletter, samt dør ud til baggården. Er vejret godt er baggården et hyggeligt sted at byde gæsterne velkommen med velkomstdrink.

Har du specielle ønsker til menu, så kontakt os for en snak.

Selskabspakker

Lille selskabspakke

5 timer min 12 personer

Velkomstdrink

Vores 3 retters selskabsmenu eller frokostbuffet

Udvalgte vine, sodavand, pilsner og Classic fadøl, postevand under middagen

Kaffe & the

750,- pr. pers.

 Mellem selskabspakke

7 timer min. 12 personer

Velkomstdrink

Vores 3 retters selskabsmenu eller frokostbuffet

Udvalgte vine, sodavand, pilsner og Classic fadøl, postevand under middagen

Kaffe & the med hjemmelavet småkager

Bar ned øl, vand og vin efter middagen

1125,- pr. pers.

Stor selskabspakke

7 timer min 12 personer

Velkomstdrink

Vores 3 retters selskabsmenu eller frokostbuffet

Udvalgte vine, sodavand, pilsner og Classic fadøl, postevand under middagen

Kaffe & the med hjemmelavet småkager & udvalgte avec

Bar med øl, vand, vin & 3 almindelige drinks efter middagen

1450,- pr. pers.

Selskabsmenuer

3 retter –  485 kr.

Vælg én forret, én hovedret og én dessert – til hele selskabet

 Forretter:

* Kold røget laks med rygeostcreme, radise crudité & urter

* Tunmousse med urtecreme, håndpillet rejer & friske urter

* Cremet jordskokkesuppe med stegte tigerrejer, jordskokkechips og grøn olie

*Klassisk rejecocktail med brød & smør

Hovedretter:

* Grillet kyllinge med hvide kartofler, sauce, rabarberkompot og agurkesalat

* Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, bønner, tyttebær, glaserede perleløg og skysauce

* Rosa stegt culotte/cuvette med råstegte kartofler, stegt grønt og mild pebersauce.

Ønskes mørbrad kan det tilkøbes for + 50 kr.

Ønskes bearnaisesauce kan det tilkøbes for +35 kr.

* stegt kulmule på bund af kartoffel/træffelkompot. Hertil citroncreme og brændte porrer.

Dessert:

* Koldskålscheescake med sorbet og mynte

* Chokolademousse med mandelknas, flødeskum og karameliseret appelsin

* Rabarbertrifli med råcreme, syltet rabarber og flødeskum

Frokost Buffet

Valgmulighed 1.

2 slags sild med kapers og løg

Æg og rejer med citron og friske urter

Røget laks med rygeostcreme og radise croudité

Lune mørbradbøffer med bløde løg og skysovs

Lun leverpostej med sprød bacon og hjemmelavede rødbeder

2 slags ost med kiks

395 kr. pr. person

 

 

Valgmulighed 2.

2 slags sild m. kapers og løg

Æg og rejer med citron og friske urter

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Lune mørbradbøffer med bløde løg og skysovs

Roastbeef med hjemmelavet remoulade og ristet løg

Lun leverpostej med sprød bacon og hjemmelavede rødbeder

Hønsesalat med sprød bacon

2 slags ost med kiks

455 kr. pr. person

Natmad

Hotdogs med brød og tilbehør

145,- pr. pers

Pølse- ostebord

Rullepølse, saltkød, leverpostej, spegepølse, italiensk salat og sky, 2 slags ost med druer. Brød og smør.

125,- pr. pers.

Flæskestegssandwich

165,- pr. pers

 

Ved minimum 12  voksne gæster, er pris for børn op til 12 år, halvpris.

Der dækkes op med hvide servietter, lys, og små vaser. I spisestue er der hvide duge. I kælder er det træborde. Ønskes hvide duge i kælder er pris 75 kr. pr. bord.

Ønskes anden farve servietter, pynt, blomster kan det medbringes. Aftal det på forhånd. I kan ankomme 1 time før efter aftale for oppyntning. Evt. bordkort kan afleveres dagen før.

Konfetti, glimmer o.lign. er ikke tillladt. Medfører rengøringstillæg på 1000 kr. 

Brunch buffet

Brød & smør

2 slags pålæg.

Yoghurt med hjemme lavet mysli og friske bær.

Kold røget laks

Frisk frugt

Røræg & Bacon.

Brunchpølser med ketchup.

Hjemmelavet pandekager med sirup

2 slags ost

2 slags juice

Kaffe og the

315 kr pr. person

RESERVATION af et selskab (12+) foregår enten:

– ved at udfylde kontaktformularen HER

– sende en mail til info@restaurantbryggergaarden.dk

– over telefon: 46350103 (se nedenfor omkring de bedste tidspunkter at ringe på)

– eller ved at møde fysisk op i restauranten

For at sikre, at vi har bedst mulig tid til at snakke om jeres ønsker til jeres selskab, så ring gerne på forhånd og aftal tidspunkt for et møde. Hvis I blot kigger ind, så har vi bedst tid søndag til torsdag kl. 11, eller mellem 15-16.30. Det vil også være de bedste tidspunkter at ringe på, da det er tjenerne som har travlt med gæsterne, som også besvarer telefonen.

ANTAL

Vi har plads til 40 personer i vores hyggelige kælder. Bliver i 12 personer eller flere, skal menuen forudbestilles, og der er mulighed for vores selskabsmenuer. Er i under 12 skal maden forudbestilles ud fra vores á la carte-kort.

VARIGHED

Det aftales individuelt.

BORDPLAN, BORDKORT & PYNT

Har i bordkort/bordplan, bedes denne leveres dagen før. Har I særlig pynt/dekorationer mm. til bordene, bedes I selv møde op før selskabet ankommer og arrangere dette. I kan komme ½ time før jeres gæster. Vi dækker selvfølgelig bordet pænt op for jer med vores servietter og små blomstervaser eller med grene og blomster.

LOKALELEJE

Det koster ingenting at leje kælderen, såfremt I er 20 mennesker eller derover. Er I minimum 20 personer kan vi også love Jer at I får kælderen for Jer selv. Bliver I færre end 20 personer kan vi IKKE love Jer at I får kælderen, men kan tilbyde jer vores “spisestue”. 

Hvis I bliver færre end 20 voksne, og ønsker kælderen, koster det DKK 5000. I perioden med julefrokost, koster det DKK 8000. Bliver I færre end 12 voksne, koster det DKK 6000. I perioden med julefrokost koster det DKK 10.000.

Hvis I bliver færre end 12 voksne, og ønsker “spisestuen” for jer selv, koster det DKK 2500. I perioden med julefrokost, koster det DKK 6.000.

ALLERGIKERE

Vi tager hensyn til alle former for allergi; vi skal bare helst vide det på forhånd!

ÆNDRINGER I ANTAL – VIGTIGT!

Får I afbud, vil vi MEGET gerne vide det! HURTIGST MULIGT. Også selvom det kun er én enkelt der har meldt fra. Ring eller skriv altid, hvis der er ændringer i antal. Vi skal have information angående endeligt antal 7 DAGE FØR jeres reservation. 

DEPOSITUM

I forbindelse med bestilling af arrangementet indbetales et depositum. Dette beløb modregnes selvfølgelig ved endelig afregning.

BETALING

Afregning sker netto kontant med kontanter eller betalingskort efter  arrangementet, medmindre andet er aftalt.

DELTAGERANTAL

Ved et aftalt antal minimums deltagere betales altid for dette antal deltagere med mindre andet er aftalt skriftligt. Antallet af deltagere kan reduceres pr. mail senest 7 dage før arrangementets afholdelse. I december dog senest 14 dage før.

“DET MED SMÅT”

Antallet af deltagere kan reduceres ved at sende en mail til os hurtigst muligt, dog senest 7 dage før jeres reservation.

Aflysning af arrangementet kan ske til følgende procent af depositummet:

  • Annullering 30 dagen før datoen for arrangementet betales 0%.’
  • Annullering 14-30 dage før datoen for arrangementet betales 20 %.
  • Annullering 7-14 dage før datoen for arrangementet betales 50 %.
  • Annullering 2-7 dage før datoen betales 100 %.
  • Annullering 0-2 dage før datoen betales 100 % af madens pris. 

Justering af deltagerantal med 50 % eller mere opkræves efter sammen satser som ovenfor de afbestilte kuverter.

Betaling for selskaber foregår i restauranten ved arrangementets afslutning, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Vigtigt:
En forudsætning for, at vi kan tilberede nedenstående menuer er, at alle deltagere vælger samme menu. Det vil sige at alle skal vælge samme forret, samme hovedret og samme dessert. Der kan således ikke “plukkes” enkelte retter fra menuerne. Vi efterkommer selvfølgelig efterspørgsler fra vegetarer og allergikerer.

Menuerne skal bestilles senest 5 dage i forvejen og til minimum 12 gæster.

Galleri